Läggdax

2010-05-03 21:39:22 Vardagsbabbel
» Kommentarer(4) «


Ska slänga mig i säng tidigt idag - finns ju nästan inget bättre än att sova! Härligt att vakna vid tvåtiden på natten och somna om med vetskapen om att det är fleeeera timmar kvar tills alarmet går igång. Annat som är härligt är känslan jag har över min nya arbetsplats. Än så länge har det inte känts det minsta tungt att åka till jobbet. Varje dag är en ny utmaning och ingen dag är den andra helt lik.

I morgon bitti är det dags för mitt största säljmöte hittills och det är sååå spännande. Pirr i magen till och med. Även några andra kundbesök väntar så morgondagen kommer gå snabbt.

Idag hade jag riktigt svårt för att slita mig från kontoret så det var först vid halvsjutiden som jag satte mig i bilen för att åka hem. Då gillar man sitt jobb!

Har inte hunnit träffa Albin värst många minuter idag men det ska jag försöka ta igen i morgon efter jobbet (ja jag lovar, ska gå hem i tid). Och till helgen ska vi iväg på en weekend till stugan på västkusten. Livet är inte alls speciellt dumt just nu.

Och G har redan fått en ny anställning så det är mycket som känns bra nu. :)

Natti natti

Kommentarer
Postat av: Jennie

Vad skoj att du trivs på jobbet! Var det en tillsvidareanställning? Vart är du? (Du måste inte berätta.) Kram

2010-05-03 @ 22:42:49
URL: http://melkersmamma.blogspot.com
Postat av: carro

bara för din skull finns nu mina brallor på bloggen :)

2010-05-04 @ 16:46:23
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: carro

sv. klart vi har en spegel :) haha. men man ser bara ansiktet i den. sen om en är på toa/i duschen..ja då blir det till att fixa frillan/sminket i hissen :) rätt spännande faktiskt. man vet aldrig när nån granne kommer :)



btw. älskar de byxorna. förra årets investering som funkar även iår :)

2010-05-04 @ 21:37:48
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: carro

du, vännen. en liten bloggfråga. vet du hur man gör texten i inläggen i olika färger/typsnitt etc? vet hur man ändrar, men då ändras alla. vill ha som http://gandhis.blogg.se/ :) borde väl va att lägga in kod i "html", men jag får det inte att funka.

2010-05-05 @ 16:40:07
URL: http://arrow.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback