Albin på skrivaren

2009-04-06 19:58:54 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «



Snusse är överallt på en och samma gång här hemma. Populära ställen just nu är trappen och skrivaren under databordet. Idag har han även tagit sitt första stapplande steg mellan mig och N. Han är jättestabil när man håller i honom och när han går efter bord, men vågar inte riktigt pröva sina egna vingar.

Ingen brådska. Han får gärna vara bebis i några år till ; )

Men det är ändå himla kul att se hur glad han blir när han klarar av mer och mer för varje dag som går. Blir så stolt över honom. Hoppas han får vara lycklig och frisk resten av livet.

Idag har vi förresten tillbringat nästan all tid utomhus. Var bland annat nere vid hamnen i ett par timmar. Hade med oss P och två av hans kompisar. Fikade, fiskade, andades frisk luft och njöt av solskenet. Det är så härligt att omges av glada barn som uppskattar att man hittar på aktiviteter med dem. Lite komiskt det där med att jag och N nästan alltid har barn här i trädgården, och att det inte alls är ovanligt att det ringer på dörren här flera gånger om dagen. Det var precis det samma när vi bodde i lägenhet. Verkar som att vi blir fritidsledare var vi än bor.

♥ Måsbarnet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback