Grattis bästa svärmor ♥

2010-12-12 09:52:39 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Vilken dötrist blogg jag har. Och ändå några ihäriga besökare. Tack ni goa!

Har inte bloggat på läääänge men idag tycker jag att det är dags att skriva ett inlägg. Inte minst för att min svärmor Gerd fyller år idag. Hipp hipp Hurra för henne! Hon är en riktigt kämpe som jag verkligen berundrar för hennes enorma styrka. Alla hemskheter hon har fått genomlida är så grymt så det är inte sant. Och trots allt detta, inte det minsta klagande. Hon håller livsgnistan uppe.

I eftermiddag ska jag och familjen åka och hälsa på henne på det hem där hon nu bor. Ska överraska med massa choklad som hon älskar.

I morgon är det Lucia. Mysigt värre! Och på eftermiddagen ska min son vara med på sitt allra första riktiga luciafirande på dagis. Jag kommer ha svårt för att hålla tårarna tillbaka. Finns det ens något finare än barn som sjunger?

Lucia blir det sista julevenemanget för mig här i Sverige i år. Skönt att dra härifrån och njuta av sol och värme. På onsdag lyfter vi. Wiiiiihooooo vad jag längtar!

Albin är världens goaste (då han inte har trotsutbrott) och har varit så tålmodig inför denna resa som han har längtat till ända sedan vi berättade om den i slutet av sommaren.

- Åka flyyyplan. Mamma mä, pappa mä, Uppo (smeknamn på storebror som heter Philip) mä, moffa mä, mommo mä, gammemommo (gammelmormor) mä.

Albin 2 år och 5 månader gammal

Just nu springer han runt i tomtedräkt. Ser på film, leker med bilbanan och äter godiset som han inte åt upp igår. Han är en riktigt mångsysslare.

TÄNK OM jag kunde orka lägga in nya bilder i denna blogg någon dag. Då skulle ni få se min son som nu är några månader äldre än då ni såg honom på bild sist.

Så länge får ni nöja er med detta foto som redan har varit publicerat en gång:Puss