Saga 7 månader

2012-08-28 15:30:00 Saga fyller månader & år
» Kommentarer(0) «


Igår blev lillstrumpa 7 hela månader. Nu krälar hon runt nästan helt obehindrat, så nu har vi grind på övervåningen, vid trappen.

Hon står i krypställning flera gånger per dag, och står och går gärna när vi håller henne i händerna eller överarmarna. Hon kan även stå själv om vi hjälper henne att ställa sig vid ett lågt bord eller vid hallspegeln som hon kan hålla sig i.

Hon ler inte lika "lätt" längre, utan verkar grubbla lite mer nu och är mer allvarlig i sina miner - så som Albin var nästan hela första halvåret. Men om storebror Albin spexar för henne så skrattar hon så att hon nästan kiknar. Underbart att se deras connection.

På morgnarna så väcker hon oss genom att trulsa i mitt hår eller gosa med Albin, när han ligger i våran säng. Väldigt SÄLLAN skrik och gråt från Saga. Blir nästan förvånade när det händer.

Två små risgryn till tänder kikar nu fram i mitten av nederkäken. Sååå sött. Så första tandborsten är inhandlad, och nu är hon pigg på barnmat flera gånger om dagen. Bröstmjölk är dock fortfarande favorit, så vi hänger i med amningen ett tag till.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback