@ work

2011-10-25 07:51:24 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


På jobbet. Väldigt trött men tror på en bra dag.

Lilla pyret i magen är det full fart mest hela tiden. Jag känner inget just nu så förhoppningsvis är det en morgonsovare ;) Albin har ju varit riktigt bra på att sova länge på morgnarna. Iofs blir det jobbigt att han är svår att lägga i tid på kvällarna. Men, man kan ju inte få allt. =)

Kom till jobbet tidigt idag och ska därför passa på att ta en runda på stan efter klockan fyra. Behöver nya gravidbyxor, fler strumpbyxor och leggings. Ska även kika efter en fleeceoverall till pyret.

Ha en fin tisdag

Fotograferad av Lina Flodins

2011-10-24 13:45:52 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «
I fredags lanserade företaget som jag jobbar på vår nya hemsida och fotograf för våra personalfoton är Lina Flodins, en riktigt vass 17-åring som redan driver eget företag.

Fredag!

2011-10-21 18:51:36 Helg
» Kommentarer(0) «


Så skönt med fredag. Har haft en riktigt bra jobbvecka och känner mig på mycket bättre humör än tidigare veckor.

I magen buffar bebisen runt och här hemma är hela familjen samlad. Mys ♥

Vad vore jag utan dina andetag

2011-10-16 22:12:00 Blandat om Albin
» Kommentarer(2) «


 


 

Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

 

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

 

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

 

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

 

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

 

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

 

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

 

Vad vore jag
utan dina andetag


Nya tag

2011-10-16 21:45:55 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


Försöker samla kraft inför en ny jobbvecka. Är så himla "hemmasjuk" nu och längtar hela tiden efter familjen så fort jag är någonstans utan dem.

Är riktigt jäkla "Albin-gos-sjuk" var jag än är, och saknar honom till och med nu när han ligger och sover i sitt rum några meter härifrån det rum jag sitter i.

Idag startade jag och Albin dagen med att åka till IKEA, där vi handlade lite smått och gott inför bebisens ankomst. Köpte även ny sängmadrass, kudde och nytt täcke till Albin. Känns så skönt att få saker gjorda, sådant där som ligger och pyr i mitt huvud.

Just nu är jag grymt laddad för att ta tag i att göra om Albins rum till bebisrum och göra om kontoret till nytt rum för Albin. Har tänkt att anlita målare för vardagsrummet, köket och hallen här uppe på övervåningen så jag ska även passa på att höra med dem om de kan fixa barnrummen.

Men som sagt, fokus i denna stund - samla kraft inför morgondagen och veckan som väntar. Och här bredvid mig ligger en hög med "måste-fylla-i-papper" som bland annat gäller föräldralediga dagar som jag anmält men ej begärt pengar för ännu. Såååå drygt med allt som har med Försäkringskassan att göra. Ytterst sällan fungerar deras e-tjänster och att ringa samt fylla i papper och skicka med post är inget som jag har särskilt stor motivation till. Usch vad de sparar pengar på mig. Tror att jag max har tagit ut två VAB-dagar någonsin och ändå är jag ju hemma fler gånger i månaden för att Albin är sjuk.

Nog med gnäll.

Hur söt får man vara? Goding var jag älskar dig ♥


Höstiga cykelturer

2011-10-10 17:03:00 Blandat om Albin
» Kommentarer(0) «
Vill dela med mig av denna bild på mitt fina lilla gosiga hjärta, som mer än gärna tar en cykeltur. Här cyklar han på sin så kallade "bebiscykel". Den nya lite större snyggare och coolare cykeln lämnar han helst hemma ;) Den får bli en ny kompis till våren istället.

"Boa-besatt"

2011-10-10 17:01:09 Saga i magen
» Kommentarer(0) «


Oj oj oj vilka boakänslor jag bär på nu. Trodde verkligen inte att de skulle visa sig så här tydligt i denna graviditet.

Hade helt tänkt "välja bort" allt trams med att göra i ordning spjälsängen i förväg, köpa sängkläder och annat innan förlossningen med mera med mera... MEN nu står jag här i vecka 26 och kan knappt tänka på annat än att "boa" inför bebisens ankomst.

Shit vilken "reptilhjärneinstinkt" detta måste vara. Ligger halvvaken halva nätterna och tänker på hur vi ska möblera om, renovera och annat inför vårt tredje barns ankomst. Och de få timmar jag sover så drömmer jag om att rensa garderober och gör i ordning.


Galet.

Gravidbilder

2011-10-10 16:55:40 Saga i magen
» Kommentarer(0) «Är lite småarg på Blogg.se´s app som aldrig funkar. Blev överlycklig när jag hörde att den ÄNTLIGEN kommit ut. Men väldigt besviken nu efter att ha testat många ggr utan framgång. Det blir inget inlägg publicerat så nu sitter jag här på det "gammalmodiga" viset och uppdaterar via datorn.

Bjuder på ett par bilder från senaste veckorna. Är nu i vecka 26 och det känns underbart. Jag längtar mer och mer nu, men vill ändå på något sätt att tiden ska stanna så att jag kan njuta ännu längre av denna graviditet och av att än sålänge "bara" vara förälder till A och P. Är fullt medveten om att dte kommer bli en STOR förändring att vara trebarnsmamma.

image description

image description