Vacker marsdag

2011-03-19 16:36:27 Helg
» Kommentarer(3) «
Nyss hemkommen från en promenad här på ön. Gick ut till en badplats och njöt av sol och utsikt över den snötäckta isen. Den lilla ön som ni kan se på fotot rakt fram, är en av de öar som vi brukar åka båt till på sommaren. Mm, längtar!!

Sedan jag skrev här sist så har vi varit på en galet kul helg i Stockholm. Albin hann friskna till så han kunde vara här hemma med mina föräldrar. Så helgen blev en riktig må-bra-helg tillsammans med älskling och P som hade sportlov.

Förra helgen hade vi hemmfest med bästa vänner ♥


Jag har även börjat ge min bonussons rum en ny inredningsstil. Så här såg hans rum ut före:


Före


Före


Före

Efter lite fix och nya detaljer så blev det så här:


Efter


Efter

P gillar (till min stora förtjusning) denna snygga New England-stil, så pö om pö ska jag fortsätta att inreda hans rum i denna anda. Han har nu fått nya gardiner som passar in och tanken är att jag ska köpa en matta med stjärnor på samt två nya kurkor med samma tema. Tror även att vi ska byta ut hans Zebra-tavla mot någon annan.

De svartvita grejerna som han hade förut har jag nu flyttat upp till kontoret där det passar bättre. Så där blir även Zebra-tavlan bra sedan.

Nu blir det en tur till affären och ikväll sitter jag, Albin och N bänkade framför Flygande mattan och Svaleskär - två helt underbara barnprogram!

Håll tummarna

2011-03-03 21:43:02 Vardagsbabbel
» Kommentarer(4) «


Håll tummarna för att jag och min sambo kommer iväg på vår efterlängtade weekend imorn. Vi har ju bokat en trip till huvudstaden för att kunna möta upp vår stora grabb P där och ha en kul helg tillsammans, bara vi tre <3 Kommer längta efter vår lillskrutt men känner att det är dags att ge P allt fokus och all tid med oss i ett par dagar. Lillskrutt är dock fortfarande hostig så vi får se om vi kommer iväg. Vill att han ska må bra och kunna träffa kompisarna på dagis imorn. Han ser fram emot att bli hämtad av morfar.

Huller om buller

2011-03-02 20:56:25 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Just nu råder det trassel i mitt huvud, ja ett riktigt huller om buller är det. Försöker reda ut det med "Att-göra-lappar" och det är till stor hjälp.

Drunknar i jobb just nu och skulle kunna jobba undan det mesta snabbt om det inte hängde på vissa tekniska lösningar som jag inte kan. Då känns livet lite tufft när bästa chefen/ bästa teknikern på jobbet är bortrest. Allt hopar sig. Och samtidigt har mitt lilla pyre Albin blivit sjuk i sin förkylningsastma igen.

Astman har han ju alltid men det är först när han får förkylning som den gör sig påmind. När han är "frisk" så tar han sin medicin en gång per dag, och nu när han är förkyld så är det minst 4 gånger per dag som gäller. Det hela satte igång i går kväll när han vaknade och spydde upp segt slem över hela sig och ner i sängen och på golvet. Usch vad synd jag tycker om honom.

Så det vara bara att vara hemma idag och låta honom se på barnprogram medan jag själv jobbade vid datorn.
Fick även göra en akut uttryckning med visitkort till ett företag. Det gick jättebra med Albin men han var väldigt sliten när vi kom hem igen.

Till helgen har jag och älskling ett bokat hotellrum i Stockholm, vi ska dit och ha en kul helg tillsammans med vår älskade P som har varit hos sin mamma hela veckan (sportlov). Bara att hålla tummarna för att Albin blir tillräckligt frisk för att kunna vara hemma med mormor och morfar. Annars får vi ställa in resan.

Så här känns det just nu: Gaaaaah!!!

Nej, bäst att ta tjuren vid hornen - har ett och annat att uträtta på stört.