Me & I´s vårkollektion...

2011-01-26 21:27:00 Barnkläder
» Kommentarer(0) «


Besviken på årets vårkollektion från Me&I. Det enda jag hittade som jag fick lite "vill-ha-känsla" av är dessa söta brallor som vore kul att köpa till Albin.


Dessa hittar du här

.

Headern snart aktuell igen...? =)

2011-01-24 23:03:25 Albin fyller månader & år
» Kommentarer(0) «


Tänk vad mycket jag vill. En av alla saker jag vill är att lägga mer tid på min kära underbara blogg. Den är ju nästan som ett barn för mig. Vi startade vår tid tillsammans på Aftonbladets blogg (http://blogg.aftonbladet.se/13711) och har sedan fortsatt vår resa ihop här på www.withlovefrom.blogg.se som jag satte igång när Albin var fyra månader. Nu är Albin 2,5 år.Vi var på BVC på självaste 2,5 årsdagen och hade 2,5 årskontrollen där BVC-sköterskan lyssnade till hans babbel om ditten å datten. Han berättade så duktigt att han har åkt flygplan och kunde även namnen på alla djuren och de andra sakerna som fanns i leksakslådan. Något vidare stor har han ju dock inte blivit men vi får vara glada för det lilla ;) Vi har aldrig varit besatta över längd och vikt, här hemma har vi inte ens en våg, så det känns nästan bara betungande att få höra vad han väger - han är ju så pigg och energifylld jämt så att han inte är normalviktigt hoppas jag inte är farligt. Det var längesedan han var riktigt sjuk i astman nu så för det mesta äter han ganska ordentligt.

Appropå att jag vill ha mer tid för bloggen, jösses vilken oaktuell bloggdesign jag har haft sedan sommaren. Jaja, snart blir den inne igen ;)

För övrigt så leker livet på de flesta plan. I helgen fick vi spontanbesök av Becca med familj - sådant som förgyller tillvaron!

Nu sover resten av familjen sedan någon timme tillbaka. Skönt att sitta uppe själv för en gångs skull och bara ägna sig åt bloggen. Men i morgon kallar jobbet (mitt älskade jobb som jag är så glad för!) så nu ska även jag ta natten.


I morgon är en annan dag

2011-01-19 22:57:49 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Dags att ta natten. Blir en lång jobbdag i morgon. Ett lite extra spännande möte på eftermiddagen. Längtar! Natti natti PS. Här hemma fortsätter fixandet med huset. Denna veckan har vi monterat upp ett nytt vitrinskåp, hängt upp den nya spegeln och lite annat smått och gott ;)

Total lycka

2011-01-15 22:59:54 Resor
» Kommentarer(5) «


Just nu är jag inne i ett riktigt lyckorus. Allt verkar ramla på plats. Alla pusselbitar börjar passa ihop. Äntligen bara en bostad att hålla ordning på. Lämnade över nycklarna till nya ägarna igår. Första lugna helgen i nya huset.

Bra musik. Underbar familj. Glada barn. En två-åring som sussar sött. Darling som slappar i bastun.

Har haft D & M med barn här på fika idag. Mys. Barnen lekte jättebra ihop.

Utlandsresan över jul var såååå härlig.


Insnöade

2011-01-06 15:11:41 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Vaknade till ett översnöigt landskap och fick skicka ut sambon för skottning medan jag gjorde i ordning mig själv och Albin för dagens bravader.

Tog lååååång tid att skotta fram bilen och göra snyggt på uppfarten till vår nya bostad. Nu är vi i radhuset och plockar grejer - mest skräp kvar nu, ni vet sånt där som man samlar på sig men som man aldrig använder. Skönt att rensa bort sånt nu och starta om på nu kula.

Om en timme åker jag till IKEA och strosar runt själv en stund. Mitt mål är att köpa hallspegel, tavellist, stege, flyttkartonger, ljus och handduksstege.

Gillar livet som bara den nu men är tacksam om all denna snön avviker inom kort. Jag orkar inte vinter i år.

Puss

Borde vara lag...

2011-01-03 23:31:07 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


...på att avskaffa sådana här trista bloggar.

Men nu j*klar känner jag mig sugen igen. Inte en dag för tidigt. Jag är i flyttartagen som aldrig förr. Att flytta från radhus till parhus (från bostadsrätt till villa) är ett stort projekt. Många många många grejer man samlat på sig sedan senaste flytten. Urk.

Suget jag känner hämtar sin energi från det roliga med själva flytten - planerna för hur jag vill renovera huset. Kliar i fingrarna och om bara pengarna fanns så skulle huset vara en vit dröm inom kort. Enligt verkligheten så blir det ett pö-om-pö-projekt och det känns helt ok. En av de viktigaste förändringarna är i alla fall redan gjord - vår trappa inne i huset har målats vit! Å så fint det blev och den jag har att tacka för detta stordåd är min barndomsvän David. Tusen tack ♥ Ingen liten lyx att få komma hem från utlandssemester till en färdigmålad trappa. Underbart.

I morgon görs en stor energieffektivisering i vårt hus - nämligen extra isolering av vinden. Tack pappa för att du är så mån om att ge oss de bästa kontakterna för ett välmående hus.

Nu är det bara riva vägg, göra om badrum, spraymålning av köksluckor och kökslådor, spraymålning av ytterdörrar, nya innerdörrar, ny hallspegel, vitt klickgolv i hallen, nya byråer och massa mer kvar. Kul att ha planer. Tror att denna vår kommer att rusa förbi.

Jag kommer alltså blogga en hel del om denna flytt och vårt nya hem. Hoppas detta är till belåtenhet.

Med tanke på ert ordentligt nederlag här i min blogg under hösten så kanske det är att ta i då jag satsar på åtminstone ett blogginlägg per dag fram över? Äsch, jag satsar högt så får vi se hur det blir med den saken.

Nu ska jag sova kanske min allra sista natt i detta underbara radhus.

Love/ Anna