Svensk sommar när den är som allra bäst ♥

2011-02-20 18:16:45 Känslor
» Kommentarer(2) «Ljummen sensommarkväll på en liten ö i Vänern.


För första gången den sommaren sprang Albin ut i vattnet utan att tveka. Äntligen var temperaturen i sjön badvänlig.


Min fina mamma doppar vårt busfrö i Vänern.

Vilken fantastisk dag vi hade på sjön i slutet av sommaren 2010. Ljuvligt. Vill vrida tillbaka tiden, men även skynda på den så att vi har sommaren 2011 här.

Jag älskar sommaren.


Livet tillbaka

2011-02-20 17:45:16 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Usch, det blev en hemsk eftermiddag i onsdags då jag kände att magsjukan var på G. Kroppen kändes helt utslagen och hela eftermiddagen och kvällen kunde jag inte annat än att ligga still, i sängen eller på golvet där jag låg en stund. Slapp kräksjuka men hade en krånglig mage i ett par dagar.

Nu är jag frisk igen men känner mig utmattad. Idag orkar jag bara slappa.

Har många måsten som ligger å ganger.... Kanske, kanske, kanske orkar jag göra något av dessa måsten innan läggdags.

Bjuder strax på några härliga sommarminnen - sånt som får mig att blicka framåt mot kommande svenska sommar. Mmm ljuvligt.


Kräksjukan på ingång?

2011-02-16 11:35:08 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Blääää, känner mig spysjuk och helt darrig. Försökte kämpa mig kvar på jobbet men orkade inte längre än till 10-tiden.

Vill inte.

Rabattkoder H&M

2011-02-03 21:33:00 Barnkläder
» Kommentarer(0) «


1304
1825

Blev så glad när jag hittade dessa två rabattkoder som fungerade på H&M när jag beställde lite nytt till P från H&M Home. 50kr rabatt per kod.

De ska fungera fram till 21 feb 2011 för både kläder och Home. Hoppas de funkar för er med.
Tack

2011-02-02 22:43:11 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


Tack för snälla kommentarer. Nu har jag ju bara visat upp några av mina egna favoritdelar av huset ;) Finns bland annat ett badrum med riktig 70-talsstil... Så ja, det finns en hel del att förbättra. Men det känns bara kul. Det bästa är att huset känns väldigt fräscht och hållbart med stomme av betong och med ljust tegel utanpå. Och en annan riktigt bra grej är att vi, förhoppningsvis, aldrig kommer vara i behov av att bygga ut huset för det rymmer oss plus många till.

På baksidan finns en inglasad altan som jag hoppas vi orkar måla vit och inreda till sommaren. Och på framsidan har vi en stor balkong i västerläge där jag hoppas att vi får många härliga sommarkvällar tillsammans med goa vänner.


Den här veckan känns helt uppponer. Har varit hemma med Albin alla dagar eftersom han har blivit förkyld igen. Stackars liten har segt slem i luftvägarna och idag har han spytt upp flera kaskader av slem.

Jag har ett jobb som man på gott och ont aldrig kan vara ledig från så det blir lite trixigt, men som tur är kan jag ju sköta jobbet hemifrån. Har lyckats jobba halvdagar igår och idag. Trivs så sjukt bra med mitt jobb, mina kollegor och min chef. Ibland blir jag lite orolig för att man aldrig nånsin kommer hitta en sådan bra arbetsplats någon mer gång i livet.


Min goa bonusson har börjat i kör. Han har en riktigt fin sångröst och älskar ju både musik och instrument så jag tror det passar honom bra. Han verkar nöjd över det. På söndag ska kören sjunga inför publik... Håller tummarna för att hans mamma tar med honom dit... Synd om han ska behöva missa det. Jag, N och Albin ska så klart dit och lyssna om P ska vara med.

Nu sussar resten av familjen.

Natti natti

Smygtitt

2011-02-01 22:08:11 Hemma hos mig
» Kommentarer(4) «


Liten smygtitt in i mitt & min familjs nya hus (inte nybyggt, men nytt för oss).


Hallen
Katten Tindras alldeles egna rum


Hallen & trappen


Bonussonens spel- och filmrum


Bonussonens sovrum


Vardagsrummet


Köket
Albins rum


Många projekt på gång men vi tar det i lugn takt. Ska bo här i många år om det går enligt planen. ♥