Lördagsgodis

2010-02-27 19:52:56 Helg
» Kommentarer(1) «


Här vankas det lördagsgodis just nu. Jag diggart! ;)

Sköna fredag

2010-02-26 13:25:56 Helg
» Kommentarer(4) «


Jättehärlig fredag idag tycker jag! Albin är dock sjuk igen men han är ändå pigg och glad för det mesta. Har jobbat några dagar under veckan men idag fanns inget i min kalender så jag passar på att vara hemma med snussisen. Just nu ser vi på Pippi Långstrump. Vi är inne på andra omgången av den här filmen idag, men Albin insisterar på att han vill fortsätta se trots att han samtidigt möblerar om bland kuddarna i soffan och tar sig ett hopp från soffans armstöd då och då. Det gäller att ha långa armar så att man lyckas fånga honom när det håller på att gå snett.

I förrgår hade jag på tok för korta armar då Albin sprang från badrummet, med blöta fötter, in i vårt sovrum och halkade med ansiktet före in i sängstommen. Det small till som att en tung leksak landade på trästommen, tyvärr var det Albins lilla fina huvud som det small i och värst av allt var att smällen träffade precis i ögonvrån. Innan jag hann få upp honom i mina armar, medan han skrek och grät, hann en rejäl blåtira växa fram. Jag blev jätterädd för att ögat hade blivit skadat men det verkar som han hade tur och att det var precis bredvid ögat och inte i ögat som han skadade sig. Puuuh. Ringde rådgivningen och fick rådet att avvakta och se hur hans allmäntillstånd fortskred. Han sov en lång middagslur den dagen men har sedan varit lika sprallig som vanligt. Men blåtiran ser himla otäckt ut, inget som klär min fina snussis.

Idag ska vi fortsätta mysa och ta det lugnt tillsammans jag och Albin. P har ledigt från skolan idag och är hos sin mormor. Sedan väntar sportlovet! Om det finns platser på bion ikväll så ska jag och P se på Farsan. den verker svinrolig! Som fredagsmiddag har jag planerat räkfrossa med salta kex och en samskig röra som består av Cream Fraiche, Philladelphiaost, hackad silverlök och en topping av röd och svart stenbitsrom. Rekommenderas!

Lovely friday till er alla!

Varning för vårkänslor!

2010-02-24 21:23:03 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Har tappat suget för det här med vintern så här kommer en rejäl vårbombning till er alla som längtar i kapp med mig.


2 april 2009 - Förstår ni? Om cirka en månad är april här!






Maj 2009 - Underbara galet sköna maj. Bara en sådan sak som grönt gräs. Mm ljuvligt. Till och med så att jag längtar efter maskrosorna.


Albin upptäckte naturen utanför vår lya



Våren skapar glädje och gemenskap! Mysig vårkväll hemma hos bästaste grannarna ♥.


Poolen var en bra investering (synd bara att den ej lades i skyddat förvar efter nermonteringen, utan nu mer är begravd i snömassorna här utanför).


Mors dag i min mormors underbara trädgård med utsikt över Vänern (ja där bakom all grönska!).


Docksöt son jag har.


En av många härliga sommarvarma majkvällar 2009.

Oj, oj, oj vilken helt fantastisk vår vi hade förra året. Vad väntar i år? Översvämning (!) och blask fram tills juni. Näääe då, jag har beställt en varm och skön vår ska ni veta.

Kärlek i överflöd



Hopp om barmark!

2010-02-23 22:50:23 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Fryser som bara den. Sådana här stunder, några få dagar innan det blir 1 mars är det härligt upplyftande att ta sig en titt i arkivet och inse att det faktiskt kan se ut så här om lite drygt en månad bara.



Just nu känns det ju väldigt mycket för bra för att vara sant, men faktum är att detta foto är taget 1 april förra året. Wiiihooooo!! Hoppas, hoppas, hoppas att den bara marken snart är här och luften är tillräckligt varm för små trulsar att gunga.

Familjen komplett

2010-02-23 08:42:26 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


Hämtade P på flygplatsen sent igår kväll. Planet landade 21.50. Min bästaste pappa insisterade på att följa med så han kom och hämtade mig med sin bil.

Nu är min lilla familj komplett igen och det känns himla bra. Idag ska P åka skidskor med skolan så han var glad när han traskade iväg för en liten stund sen.

Själv ska jag söka ett par jobb under förmiddagen och sedan åka till jobbet. Albin sitter här bredvid mig och grejar med sin astmamedicinanka. Är så stolt över honom för han har verkligen varit otroligt duktig på att ta medicinerna. Det var några dagar i början då han slet bort masken som ska sitta över näsa och mun men nu gör han precis så så som man ska göra, det vill säga tar långa djupa andetag i masken. Hoppas den trenden håller i sig länge ;)



Glöm inte att dra på er pälsen innan ni går utomhus idag, det är kaaallt.

Sunday night it is

2010-02-21 21:13:21 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


-22 utomhus. Känns rätt gött att kura upp sig i soffan, dra en filt över axlarna och njuta av bakad potatis med smält smör, hackad rödlök, stenbitsrom och en skvätt grädde.

Ska se Min stora feta grekiska semester med älsk nu.

Solskensdrömmar

2010-02-21 18:41:52 Helg
» Kommentarer(1) «




Igår kväll kom Jessie, Johan & min kära Olivia hit på lördagsmys. Under kvällen hann vi med Nachos, chips, grönsaker med dipp och som dryck blev det vitt vin, öl och Smirnoff Ice. Hade melodifestivalen på i bakgrunden men följde det inte så noga. Det var en trevlig kväll och redan framåt tolvtiden var vi trötta.

Sis (Olivia) sov över här och idag kom hennes goa pojkvän hit och hämtade henne. De är jättefina ihop

Vädret har varit helt över förväntan - räknade ju med mer snö och blåst, men istället vaknade vi till ljusblå himmel och starkt solsken. Tog en promenix mitt på dagen och nu under eftermiddagen har jag mest suttit i telefon för att reda ut hur det skulle bli med min bonussons hemresa från hans mamma. SJ befinner sig i kaos och som vi misstänkte blev det ingen tågresa för P. De tog sig visserligen till Sthlm C men fick sedan vänta i cirka två timmar på tåget och när det väl anlände fylldes det av passagerare för tre inställda avgångar. P och hans resesällskap gick på tåget men i sista stund beslutade vi att han skulle gå av eftersom hans sittplats inte fanns. Kändes inte lägligt att han skulle behöva stå upp i minst tre timmar på ett tåg som vi inte ens kan lita på kommer fram innan natten.

Så nu blir det antagligen flyg för P hit imorn kväll. Väldigt synd att han ska missa en skoldag men ingen råder ju tyvärr på trafikkaoset. Hellre att han kommer hit en dag senare än i värsta fall inte alls...

Älsk har skottat altantaket och gjort en gång på baksidan till parkeringen så att han snabbt kan ta sig till bilen om det blir något stort brandlarm. Han har inte jour den här veckan men ibland blir det totallarm och då ska alla som kan (och som inte druckit alkohol samma dag) infinna sig på stationen inom fem minuter.

Häromdagen fick jag hem fotoalbumet som jag hade beställt gratis från Fuji Direkt. Det är superfint med toppenkvalitet! Albumet heter "Bulgarien augusti 2009". Gissa om jag längtar tillbaka!! Sommarkänslor och drömmar om utlandssemester






Overkligt

2010-02-20 13:59:21 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Det här vädret känns helt overkligt. Och imorn vaknas det tydligen ÄNNU mera snö.

Vädergudarna goes crazy, eller vadå?

Sonia Rykiel pour H&M

2010-02-20 11:00:00 Tjej/Dam
» Kommentarer(0) «


Idag släpps kollektionen Sonia Rykiel pour H&M och jag måste säga att där finns mycket att fall in love with.

Här är mina favoriter!








Frossa! Det bästa är att priserna är helt okej.

Insnöade

2010-02-20 10:15:48 Helg
» Kommentarer(0) «


Ja jag tror nästan det snudd på att man kan säga att vi är insnöade. Snön når nu ända upp till toppen på staketet och på vissa ställen har det blivit stora snödrivor som stryker upp mot våra fönster på bottenvåningen. Helt galet! Det här måste väl vara mer snö än det nånsin tidigare varit under mitt liv? Jag är född 85 och kommer i alla fall inte ihåg någon vinter som liknar denna.

Hur är det hemma hos er idag?

Fotade nyss snöyran och hoppas på att kunna fixa en ny kamerasladd innan helgens slut, vill ju visa!! Är ju inte bokstavligen insnöade men om det fortsätter i den här takten så kan det dock bli svårt att ta sig till någon affär.

Lördagspuss

Snökaos

2010-02-20 01:08:21 Helg
» Kommentarer(1) «


Bara att invänta snökaoset då. Redan imorse var det svårt att ta sig fram på vägarna här och nästan omöjligt att dra barnvagnen till dagis på cykelvägen. Men fram kom vi alla fall :)

Har haft en bra dag på jobbet och efter det ett par mysiga timmar på stan med älsk och Albin. Vid halv femtiden åkte P till sin mamma. Han åkte tåg tillsammans med sin syster och tyvärr så blev det en rejäl försening på vägen efter att de hade krockat med en älg. Stackars älgen...

Först framåt tolv ikvälll fick vi sms om att P och hans syster var hemma hos sin mamma... De har ju dess värre drygt 1,5 timmes bilresa från Stockholm C till bostaden. Så det blev en lång och dryg resa för min bonus idag. Han föredrar definitivt att flyga.

Måste även flika in med lite OS-prat. Jag är i vanliga fall nästan obefintligt intresserad av sport. Sträcker mig som längst till att titta på ishockey. MEN idag blev jag liksom fast i några tv-klipp och upplevde uppriktig glädje (med en och annan liten tår i ögonvrån) när jag såg Anna Haags fantastiska åk som ledde till silvermedalj samt reprisen på Anjas come back efter den hemska kraschen. Stort grattis till dem!

Nu blir det natta.

Kanske i helgen

2010-02-18 23:09:39 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Fredag imorn. Inte dumt alls! Har haft en finfin vecka men dock ingen blogglust... Loggar in här varje kväll men är inne i en svacka då det tar emot att skapa... Antar att jag saknar min kamerasladd, utan den kan jag ju inte föra över några foton till datorn och utan foton blir liksom bloggandet snäppet dystrare.

Kanske kan ta mig för att fixa en ny sådan där viktig sladd under helgen? Mm det tåls att se det. Den som väntar på nåt gott...


Katten knipsade kamerasladden

2010-02-16 22:54:50 Vardagsbabbel
» Kommentarer(3) «


Helgen i Branäs var kryddad med trevligt sällskap och väldigt fint väder. Sol, sol, sol och massa bra åk! Branäs har verkligen fått sig ett rejält lyft med många nya backar och en ny restaurang uppe på toppen.

Kameran är full med kul bilder från dessa dagar men tyvärr så har vår katt tuggat sönder sladden som passar mellan kameran och datorn. SÅ IRRITERANDE! Ska verkligen katter hålla på så här som Tindra gör?? Hon biter ta mig f*n av kabel efter kabel här hemma och det är ju faktiskt så att man knappt skulle bli förvånad om hon ligger stel på golvet här någon morgon med en sladd från väggen i munnen. Hemska tanke.

Idag har jag jobbat på eftermiddagen och resten av veckan blir det jobb hela dagarna. Känns helt underbart efter några veckors arbetslöshet. Älskar den arbetsplatsen.


Försenad...

2010-02-15 18:57:33 Högtider
» Kommentarer(0) «




...alla ♥-nsdagshälsning till er mina fina bloggläsare.


Drar till fjällen

2010-02-12 13:00:35 Vardagsbabbel
» Kommentarer(4) «


Om ett par timmar bär det förhoppningsvis av. Oturligt nog känner sig min mamma dålig... Världens huvudvärk vilket inte bådar gott eftersom många på hennes jobb har haft magsjuka på senaste tiden... Uuuh vad hemskt om hon också behöver genomlida det helvetet!!

Känns liiite som att någon högre makt inte vill att jag och älsk ska komma iväg på den här resan. Men jag är för taggad för att ställa in utan större anledning. Självklart ställer vi in på bums om det visar sig att mamma är sjuk. Men än är det ett par timmar kvar... Allt kan hända, både positivt och negativt!



En liten bild för att skapa den rätta känslan!! Min bonus P med Fryken i bakgrunden.

P var på bättre humör imorse. Puss på honom!

Mindre ängslig

2010-02-11 23:18:44 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Det ska bli så kul att åka utför igen!! Känns dock inte helt säkert att vi kommer iväg... Denna kväll slutade med att min bonusson storgrät över att vi ska åka och att han kommer sakna oss SÅÅÅÅ mycket. Det var helt oväntat eftersom han ska sova hos sin bästa killkompis första natten, vilket i vanliga fall är det bästa han vet.

Får se hur han mår imorn. Tycker att det är viktigt att han accepterar att jag och N kan hitta på saker ihop bara vi två ibland. Hans mamma åker ju utomlands och gör allt möjligt utan honom, och henne har han knappt aldrig vågat visa besvikelse inför. P bor hos oss alla vardagar samt varannan helg. Hans mamma har alltså enbart hand om honom varannan helg. Jag skulle dö om jag var utan mina barn så mycket. Oförståeligt nog är det ett val hon har gjort helt själv. Att flytta cirka 40 mil från sin son. Det är så man blir mörkrädd för hela livet.

Ska försöka se positivt på det. Att P vågar gråta och visa sina känslor på det här sättet är ju ett starkt tecken på att vi betyder väldigt mycket för honom. Hoppas bara han kan förstå att vi inte åker bort för att slippa honom och Albin. Jag hade hellre gjort en sådan här resa med hela familjen! Men då vi blev tillfrågade om att hänga med kändes det som att det kommer bli väldigt kul - och det tror jag faktiskt att det blir! Vet även att P kommer att ha det jättebra både hos sin bästis och med mina föräldrar. Och att Albin ska vara utan oss i två dagar är jag inte ett dugg orolig för - han får ju vara med sina favoriter, mormor & morfar!

Nu ska jag packa ner det jag har tvättat. Är inte lika ängslig som förut. Fick en stund för mig själv här hemma förut, då N tog med barnen till ett köpcenter. Det var skönt att kunna städa undan i fred, jag hinner så mycket mer på kortare tid då! Sedan var det helt underbart att ta emot resten familjen med öppna armar och ett lite mindre ängsligt hjärta. Blev även positivt överraskad av att Albin hade en ny jacka på sig när han kom hem. N hade fyndat på Polarn O. Pyrets REA. Det är en vind- och vattentät jacka med fleecefoder intui (som går att ta ur). Den kostar nära 800 kr annars och nu bara 395 kr!

Natti natti

En hektisk dag

2010-02-11 18:56:33 Vardagsbabbel
» Kommentarer(5) «


Jag har sånt jobbigt tryck över bröstkorgen. Gillar inte ångesten och vet inte varför den hoppar på mig då och då. Idag beror det nog främst på att jag har varit med Albin hos läkaren och fått hans första astmamediciner utskrivna. Det känns fruktansvärt jobbigt att han kanske ska behöva genomlida lika många sjukdagar som jag har gjort under min uppväxt och att han ska behöva ta alla dessa medicindoser.

Mitt lilla ♥. Han har varit helt underbar idag och han var riktigt duktig hos doktorn (vilket till stor del berodde på en väldigt harmonisk och pedagogisk läkare). Nu är han så stolt över sin anka (behållaren som man sprejar in medicinen i har en mask som man sätter över mun och näsa som ser ut som en anka). Tur att utvecklingen inom detta har gått framåt och att någon faktiskt har gett medicinerna ett kreativt utseende.

Imorn ska jag och älsk åka till Branäs så kvällen kommer ägnas åt tvättning, packning, matlagning (ska ha med oss en färdig middag för åtta vuxna) och andra förberedelser. Ska även städa och i morgon innan avfärd ska jag bädda rent så att mina föräldrar kommer till nybäddat. Skönt att de ska bo här hos barnen istället för att ha barnen hemma hos sig, så att vi slipper packa även för dem.

Puss så länge

Gonatt

2010-02-10 23:24:00 Vardagsbabbel
» Kommentarer(4) «




Sov gott ♥


Skulle verkligen behöva...

2010-02-10 23:21:43 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «



...mig ett klipp! Och slingor i utväxten!

Tog bort det

2010-02-10 21:50:00 Blandat om Albin
» Kommentarer(3) «


Hade publicerat ett första videoinlägg här förut. Tyvärr så fungerade det inte för er att se filmklippet när jag hade valt sekretessinställningen "privat" på Youtube. Jag hade tänkt mig att jag kunde ha den inställningen så att inte klippet blev offentligt på Youtube men att jag ändå kunde ha med det här i bloggen. Men icke sa nicke.

Jag har därför bestämt mig för att skippa att visa upp filmklippet här. Jag vill inte ha filmen upplagd så att vem som helst kan se den på Youtube. Det känns för intimt. Filmklippet var på Albin som dansade här hemma i vardagsrummet. Skulle kännas helt okej att ha det med här i bloggen, där jag har ett ganska jämt besöksantal varje dag.

Någon som vet något annat sätt för att lägga upp filmer i bloggen? Något annat sätt än "Youtube-vägen?"

Kram


Gratis fotobok

2010-02-10 09:40:55 Vardagsbabbel
» Kommentarer(4) «


Känner mig utvilad trots att jag satt uppe länge igår. Fick ett supertips från Sara om att man just nu kan beställa en gratis 24-sidig fotobok (helt gratis, inte ens fraktavgift) hos Fuji Direkt.

Ett hett tips från mig är att passa på att göra fotoböcker till sina släktingar. Erbjudandet gäller en gång per hushåll men det kommer man ju runt genom att registrera olika adresser. Jag gjorde en fotobok till min egna familj, en till mina föräldrar, en till mina svärföräldrar och om jag hinner ikväll ska jag även göra en till min mormor. Det tog lång tid att göra dem eftersom jag valde att ha många bilder på varje sida samt testa många av de olika finesserna med bakgrunder, layouter och ramar. Om man vill göra en fotobok snabbt går det jättebra att göra en simpel med till exempel helsidesbilder rakt igenom.

Nu ska jag rensa undan leksaker och annat som ligger och skrotar här hemma och sedan ska jag skynda mig iväg och handla maten som ska med till Branäs i helgen.



Softisdag

2010-02-09 11:36:56 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Jag och P hade det kanon i söndags då vi åkte slalom, och idag är han iväg med skolan till samma skidbacke. Så denna dag startade jag med att skjutsa honom till bussen och sedan åkte jag och Albin till dagis och hälsade på i cirka en timme. Imorn är det äntligen dags för Albin att vara på dagis igen! Tog en liten mjukstart idag eftersom han inte har varit där på länge.

Efter dagisbesöket fikade vi på ortens lilla café och nu är vi hemma och ser på Teletubbies. Strax lunchvila för snussisen.

En soft dag med andra ord.


Vårnytt

2010-02-08 14:33:00 Barnkläder
» Kommentarer(0) «




Harbo Mini Jacket SEK 399, Me Too - NELLY.COM 
Klickade nyss hem denna fina vårjacka till snusse.
Just nu har han inte en enda jacka som passar och rätt som det är blir det för varmt för overallen.

Slaskeman Rainsuit SEK 399, Didriksons - NELLY.COM
Våren kan ju också innebära en hel del regn så jag passade även på att lägga detta regnställ i kundvagnen.
Beställde storlek 90 så att det ska passa under sommaren och hösten också.


Se upp i backen!

2010-02-06 21:48:12 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Wiiihoo imorn åker jag och min bonusson till en skidbacke och ger de andra utförsåkarna något att skratta åt. Har inte åkt slalom på tre år så det ska bli sköj (som vi säger i Värmland.) Jag tillhör dock de där som inte har avancerat till Carvingskidor ännu, utan har mina gamla raka slalomskidor kvar - vilka även gäller imorn då! Nästa helg tänker jag slå på stort och hyra så då blir det Carving för första gången.

Ska bli så j-kla kul att lära P att åka imorn. Han åkte bara ett par åk för tre år sedan men vem vet, det kanske sitter i ryggmärgen ändå?

I vilket fall som helst, se upp i backen för här kommer vi!


Jag (Albin i magen) & P på Lanzarote våren 2008

Mommo!

2010-02-06 15:33:00 Blandat om Albin
» Kommentarer(3) «


  
Så här söt kan man vara när man pratar med sin älskade morfar i telefonen.


Jag tycker du är rolig mommo! (Albin kallar både sin mormor & morfar för mommo)

Häromdagen var min pappa här med sådant han hade handlat åt oss i affären när jag och barnen var sjuka. På grund av smittrisken lämnade han kassen utanför dörren och det tyckte dess värre Albin var väldigt ledsamt... Han fick nämligen syn på morfar genom fönstret och förstod inte alls varför han inte kom in och hälsade, kramade och busade som vanligt. Så när min pappa gick mot bilen blev Albin jätteledsen och grät en lång stund. Sedan sa han mommo (som är hans smeknamn för både mormor och morfar) med ledsen röst flera gånger så till sist tyckte jag att det var dags för ett telefonsamtal.

Det blev Albins tröst, att i alla fall få prata med morfar. Värst mycket prat blir det ju inte för Albins del men han säger några av de ord han kan (oftast taaktoo = traktor) och skrattar åt det morfar säger.

Skavlan

2010-02-05 22:04:08 Kärlek
» Kommentarer(1) «


Om man kan älska någon som man aldrig har träffat. Ja då älskar jag Skavlan.

Härliga fredag

2010-02-05 18:49:01 Helg
» Kommentarer(1) «


Har haft en go fredag med massa massa massa gos och bus med Albin. Han är bara för underbar! Trots att han är hur snorig som helst och har en enveten hosta så har han varit rar som en ängel nästan hela dagen.

Mellan elva och tolv tog jag en långpromenad med Albin i vagnen. Solen sken och allt kändes ljuvligt. Idag har jag fått kraften tillbaka och magsjukan är ett minne blott.

Nu har jag städat undervåningen och tagit bort det värsta rotet på övervåningen, så nu känner jag mig redo för en skön fredagskväll med min fina familj som jag älskar över allt annat ♥. N och barnen är precis på väg hem med hämtpizza.

Happy friday till er alla!

Albin 1,5 år klär sig inför skoldagen

2010-02-05 15:58:00 Blandat om Albin
» Kommentarer(0) «




I morse när jag vände mig mot hallen efter att ha vinkat hej då till P, som var på väg till skolan, fick jag mig en kul syn. Där stod min son med ena skon på (rätt fot till och med!) och var precis på gång att sätta en av sina mössor på huvudet. Han ville minsann också till skolan. Att han för övrigt enbart var iklädd morgonrock struntade han blankt i.
Kan man känna sig skolmogen redan i 1,5 årsåldern mån tro?


Tack

2010-02-04 22:26:07 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Tack för era krya-på-er-hälsningar! ♥

Same but different

2010-02-04 22:17:15 Underbara barn
» Kommentarer(0) «



Vinter i hamnen 2010











Sommar i hamnen 2008







Massa snö

2010-02-04 12:47:19 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Det har kommit mängder med snö de senaste dygnen och nattens påfyllning har gett naturen en helt ny look. Jag tror ärligt att det aldrig tidigare har varit så här mycket snö här under alla mina 24 år i livet. Snön når nästan så långt upp som staketet och jag har en mysig känsla inombords som säger mig att det kanske var just så här som våra föräldrar hade det när de var små?

När jag själv var barn berättade ofta min mamma om hur hon och hennes kompisar pulsade genom djup snö varje dag de skulle till skolan på vintern. Hon berättade också om att de ibland kunde bygga tunnlar ut från fönstren för att snön nådde så högt upp på utanför husen i Norge där hon växte upp.

I vilket fall som helst är det riktigt mysigt och en helt ny vinterstämning har lagt sig över landskapet. Visst längtar jag efter vår, men det känns kul att våra barn får uppleva en riktig vinter för en gångs skull.

Under förmiddagen har jag varit utanför dörren för första gången sedan i lördags. Ljuvligt! Jag och barnen tog oss en sväng kring kvarteret. Albin var supernöjd över att få vara ute och åka pulka.

Nu ska jag ta tag i massa viktiga ärenden som har hopat sig under de här sjukdagarna. Ska även köra igång ytterligare en diskmaskin samt en tvättmaskin. Tvättmaskinen har gått i ett här sedan helgen och ändå är tvättkorgen överfull. Spyor kan verkligen ta musten ur en.


A new day is born

2010-02-03 10:46:06 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Och här är det fortfarande sjukstuga. Längtade så efter en frisk dag med massa energi och trodde verkligen att just denna dagen skulle bli vändpunkten.

Fick i alla fall ett jobbsamtal om några dagars jobb om cirka en vecka. Något att se fram emot! Och den 12-14 februari är ju en resa för mig, älsk och tre andra par inbokad så då MÅSTE vi vara friska.

Albin är fortfarande relativt pigg så det finns ju faktiskt även ljusglimtar här hemma trots att vinterkräksjukan har svårt att släppa taget om oss.

Love

Har spenderat helgen in hell

2010-02-01 10:38:45 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Vill inte sprida massa negativ energi i denna blogg. Min blogg ska ju handla om livets glädje och massa kärlek. Känner dock att jag vill förklara mitt blogguppehåll. Det har varit helt ofrivilligt och orsakat av vintekräksjukan.

Sedan i lördags kväll har jag befunnit mig i helvetet. Strax efter femtiden på lördagen kändes det som de flesta funktioner i min kropp slogs ut. Jag hade jätteont i magen och kunde bara ligga still på golvet. Värst var det när hela mina ben och alla mina fingrar domnade bort och det brusade i huvudet.

Natten till söndag var vidrig. Det blev inte många minuters sömn. Jag kände mig helt slut men kunde inte somna. Korsryggen värkte som aldrig förr och kroppen var liksom spänd och hela tiden beredd på att behöva rusa till toan. När man trodde att det inte kunde bli värre drabbades min sambo av samma hemska sjuka. Panik. Hur skulle vi kunna ta hand om Albin? Som tur var blev jag friskare och det allra bästa var att P höll sig frisk. Han var en ängel hela gårdagen och hjälpte oss med det mesta. Mina föräldrar handlade och hängde varorna på ytterdörren. Skönt att man har en så bra familj.

Idag är vi fortfarande väldigt utmattade men i jämförelse med gårdagen mår vi bra. Känns som ett stort steg att orka slå på tv:n, sätta igång datorn och överhuvudtaget orka lyssna på några ljud och orka ha ögonen öppna när det är ljust i rummet.

Jag hoppas SÅ att ingen av er behöver drabbas av vinterkräksjukan.