Nachos

2010-08-29 15:51:57 Helg
» Kommentarer(1) «


Slet som ett djur med att städa barnens rum förut. De hjälpte till bra själva också, så vi vände upponer på allt så att det för en gångs skull gick att dammsuga hela rummen ordentligt. Skönt att ha det gjort.

Tvätten ligger kvar i stora högar i IKEA-kassarna men när så mycket annat blivit gjort så går det ganska lätt att ignorera.

Har solat på altanen en stund och ska snart cykla iväg till affären för att köpa nacho-tillbehör.

Vad gör ni idag?

Det bästa

2010-08-29 10:07:45 Helg
» Kommentarer(1) «


Kokar ägg, plockar in diskmaskinen, dukar frukostbordet, kollar Facebook och lyssnar på barnen som leker på övervåningen.

Denna söndag är igång och jag ska försöka göra det bästa av den.


GRATTIS ÄLSKLING ♥

2010-08-21 16:18:20 Högtider
» Kommentarer(4) «


Idag fyller min älskling 33 år - Hipp hipp hurra för honom!

Eftersom han jobbade natt blev det lång väntan tills han sovit ut så att jag och Albin kunde fira honom med paket på sängen. Efter sång och paketöppning (han fick två böcker från barnen och en inbjudan till middag med mig på restaurang nästa helg) så fixade jag i ordning stora räksmörgåsar som passade bra som brunch.Hittade dessa bilder med text i arkivet. Har varit väldigt glest med bilder här på sista tiden. Dels har jag inte orkat ladda batteriet i kameran på länge, dels så har jag inte laddat in några foton i min nya dator.


High and low

2010-08-15 21:09:15 Känslor
» Kommentarer(1) «


Igår var det kräftskiva, partymusik och kalla drinkar som gällde. Mitt hjärta dansade. Både vänner och familj fanns med mig. Idag... är det tyst. Dagen har segat sig förbi. Jag har druckit varm choklad. Och allt har bara varit SÅ söndag.

Söndag är inte alls min favoritdag. Inte ens i närheten. Att bara vara hemma, vänta på att tiden ska gå, laga mat, städa, tvätta och "njuta" av trädgården. Det är inte min grej!!!


Jag är hela tiden på väg. På väg till stan, på väg till stranden, på väg till jobbet, på väg till stugan, på väg till någon som jag inte har träffat på evigheters evigheter, på väg att skjutsa P någonstans, på väg till en restaurang, på väg till ett annat land. Fy fan vad jobbig jag måste vara att umgås med.

Jag är en drömmare
och det ser jag som väldigt svårt att ändra på. Jag vill längta, för det är längtan som driver mig! Inte fan längtar jag efter ett helt liv hemma utan några visioner och drömmar. Näee, jag behöver resa och känna luft under vingarna. Och allt detta drar jag med mig familjen på - för ensam det vill jag absolut inte vara.

För vad är en milslång strand utan dem man älskar? Vad är en helg i stugan utan varken familj eller vänner? Vad är en biffstek med potatisgratäng all by my self bland massa okända?

Jag har i alla fall säkrat min jul för i år. Så några timmars söndagstristess går trots allt ganska bra. När jag har något att se fram emot.

High and low. All min kärlek.
/ Din för alltid

Fredagskänslor

2010-08-13 15:32:59 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Friday, it is!!

Vilken kass bloggsommar detta har varit för mig. Har jobbat mer än nånsin och eftersom jag sitter vid en dator i princip hela jobbdagarna så har jag prioriterat annat kvällstid.

Men helt släpper jag inte min blogg. Den är ju nästan som ett barn.

Just nu skriver jag på min alldeles nya lilla rosa bärbara. Tsck pappa som köpte denna helt spontant till mig (till toppenpris bör kanske tilläggas)!!

Är kvar på jobbet men tar en paus för ovanlighetens skull. Vad gör ni denna fredag?
Trots regnrusk känner i alla fall jag fredagskänslor. Fredagskänslor för mig är... hmm svårt att sätta fingret på.

Vad är fredagskänslor för er? Kan ni förklara? =)


En dag på stranden

2010-08-08 23:03:35 Vardagsbabbel
» Kommentarer(1) «


Har haft en dag på stranden tillsammans med min 2-åring, min bonusson och hans kompis R. Vi har bara latat oss och struntat totalt i tider och måsten. Solat, ätit gott och badat.

Hade en jobbig nattning av Albin men har nu hunnit varva ner här hemma. Försöker klamra mig fast vid denna dag... men nu är det ändå dags för att sova - En morgondag med mycket jobb väntar.

Gonatt


Sjukt skön dag

2010-08-07 21:47:57 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


Har varit en såååå skön dag. Trots ganska trotsiga barn så har jag njutit av denna solskensdag. Har hunnit sola, läsa en bra bok och ta en lång riktigt härlig promenix med båda barnen!

Dess värre har min älskling jobbat hela långa dagen efter att han bara hunnit sova några få timmar efter nattskiftet. Fram tills på onsdag är hans jobbtider helt galna och vi kommer knappt hinna ses. Längtar tills jag kan somna tätt intill honom igen och vakna upp vid hans sida. Darlingen min ♥

Har haft besök av goaste grannarna F & M framåt kvällningen och nu är det dags för ett tidigt god natt. Albin är helt speedad så jag vet att läggningen (som jag redan försökt med i ett par timmar) kommer ta all min energi. SÅ, lika bra att sikta på att somna i tid.

Natti natti alla rara

Webbdesign =o)

2010-08-05 21:06:31 Vardagsbabbel
» Kommentarer(0) «


Idag blev det jobb fram tills halvsjutiden. Var hemma hos en av våra kunder och visade hur hon kan uppdatera sin nya hemsida med text och bilder. Fick jättegott fika så det gick ingen nöd på mig ;)

Så här blev hennes hemsida: www.hemfixeriet.se

Några andra sidor som vi har gjort:
www.eliassalong.se
www.stridco.se

www.balansa.nu


Nu öser regnet ner och ett redigt åskväder har precis passerat. Ska lägga mig i soffan och läsa nya mama.

Puss

Halsmandlarna - ett minne blott

2010-08-02 20:57:00 Bonussonen
» Kommentarer(2) «


Idag har min Snutte (bonusson) opererat bort halsmandlarna. Han var så tapper! Nu på kvällen har han fått ondare och endast glass slinker ner i hans strupe.

Det har varit en lång dag på sjukhuset så nu ska vi slappa framför en film tillsammans.

Nu är det bara att hoppas på att vårt hjärta kommer slippa fler 40-graderstoppar och halsont så ofta som han har fått genomlida hittills.

♥ Älskar dig P