Semestern del 5,

2009-07-18 22:49:11 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «



Katten, Albin och fadder Anna. Ett härligt gäng helt enkelt!

När N och P åkte hem torsdag till söndag v.27 kom min barndomskompis/ Albins fadder Anna ner till stugan och höll oss sällskap. Jag och Snusse tog färjan över för att möta henne och under den lilla turen över havet blåste Albins solhatt över däck. Den kanske är ett bo för någon krabba nu?! =) Hoppas den kommer till nytta för nån i alla fall.



På fredagen den veckan drog vi till Albins favoritstrand där det är långgrunt och härlig mjuk snäcksand.
Vädret var helt i vår smak! På kvällen vankades det nachomiddag och vid tiotiden kom Jessie och Johan som också stannade över helgen. Huset fullt med andra ord. Anna sov i enkelrummet med egen tv, Jessie och Johan fick "sviten" och jag och min fina son valde att sova på madrasser i vardagsrummet. Alla nöjda och glada =)



Under lördagen var vi alla på favoritstranden och hade det kul tillsammans. Det blir ju inte väldans mycket tid för att ligga och slappa i solen när man har en liten "Duracellbebis" som bara vill bada, bada, bada hela tiden.
Men som tur är så verkar Johan gilla att lattja runt så det gick ingen nöd på mig.


Lååånga Johan med liiiilla Albin. Stora kontraster.

Det blev tid för både sol, bad och glassätning. Snusse var dock aningen kinkig då och då, men tack vare superfaddern hade vi kommit ihåg att ta med bra mutor. Bäst funkade det med nektariner! Helt klart Albins sommarfavorit 2009.



Efter ett par nektariner och en stunds sömn var Albin på topp igen.
Vilket var det samma som att han var mer i havet än någon annan stans. Paradiset låg framför hans små bebisfötter.
Och där fanns massor av andra barn att leka med, och en och annan sandborg att klättra på.
Tång och snäckor var också till belåtenhet. Kul att kasta runt och ta sig en smakbit av titt som tätt.


Grabbarna höll sig sysselsatta / flydde tjejsnacket

Efter några timmar på beachen bar det av till marinan, där vi åt på restaurang och sedan besökte fiskaffären. Skaldjursmiddag var kvällens stora plan. Och så blev det. Lika gott som alltid. Innan middagsdags sparkade Albin och Johan fotboll och vi tjejer skålade med cider. Lite senare korkade jag och Anna upp en vinflaska och sedan rullade kvällen på. Snusse sov gott i sin resesäng och vi andra snackade gamla minnen och hade det allmänt trevligt. Johan och jag var sugna på en omgång hästskospel men det blev det ingenting med.
Istället blev det några mingelkort från altanen...


Anna och jag - in i dimman! (Nej så farligt var det faktiskt inte)


Sommarfötter


Festpinglorna i sommarnatten

Johan som hade skrålat om att han skulle festa till ordentligt var först i säng.
Vi tjejer höll oss vakna i alla fall halv-vägs genom natten.

Vi avrundade helgen med en god frukost på söndagsförmiddagen och sedan en promenix genom samhället. På kvällen kom N och P tillbaka. Mycket uppskattat eftersom Albin hade upprepat ordet bappabappabappabappa många gånger de senaste dygnen. Nu kan han säga pappa med P ; )



 





Kommentarer
Postat av: Emma

Gud så mysigt ni måste ha haft det!

.......

2009-07-19 @ 18:08:30
Postat av: Jessie

Hejsan, fina bilder. Det var riktigt skönt att ha en liten minisemester =) Skulle vi kunna få bilderna från den helgen? Vore roligt. Du kan väl mejla eller spara dem på ett usb-minne.. Vi ses på söndag, då ska vi fira lillplutten =) Kram Jessie

2009-07-31 @ 22:54:10
URL: http://itsmejessie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback