8-månadersdagen

2012-09-27 23:40:00 Saga fyller månader & år
» Kommentarer(1) «


Idag blev vår tjej 8 månader. Helt otroligt vad tiden rusar. Men samtidigt fantastiskt mycket som vi har hunnit med sedan den där mysiga vinterdagen 27 januari...

Känns liksom som att det inte har funnits något liv innan Saga. Hon kändes så självklar redan från första stund.

Ååh, minns så väl den där första natten på BB. Herregud vad liten hon var. Minns hur jag bara toknjöt av hennes närhet hela natten, hade henne liggandes på sidan mot min mage.

Adrenalinet efter förlossningen och av hela situationen rusade i kroppen, så det blev mest att jag låg vaken och beundrade henne.

Redan från den allra första natten har hon varit "peppar peppar..." så himla lätt att ha å göra med. Inget gnäll, aldrig några längre vakenstunder, ytterst sällan gråt på nätterna. Det är först nu senaste nätterna som hon har haft något plötsligt och högt skrikljud precis när hon vaknar till.

Vi har firat 8-månadersdagen på bästa sätt, tillsammans med Emma (http://ettanskrypin.blogg.se) och hennes lilla dotter Isabelle. Varit på café, gått promenix, låtit barnen leka på golvet här hemma och passat på att babbla om ditten och datten.

När våra vänner åkte hem skjutsade jag Albin till en kompis och fotade sedan Saga ute i vår trädgård. Önskar att bilderna var tagna med systemkamera, och inte bara Iphone, för de blev så himla fina (se collaget nedan).

Saga har nu två tänder, kryper, är intresserad av och testar gärna att sträcka sig upp mot låga bord, och försöker klättra upp för trappen. Hon har också vinkat några gånger.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max & bebis i magen

Grattis Saga =)!

2012-09-28 @ 11:35:05
URL: http://sarasrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback