Saga 10 månader

2012-11-30 00:02:00 Saga fyller månader & år
» Kommentarer(0) «


I förrgår, den 27 november, blev vår sessa 10 månader stor. Det känns så underbart att ha henne i mitt liv. Hon är en helt fantastiskt snäll människa med nya härliga upptåg varje dag.
 
Saga är lugn, snäll, lite småbusig ibland, ganska mammig men verkar även trivas bra med att ha andra människor runt omkring sig. Hon är förstående och visar verkligen att hon läser in allt vi gör.
 
Den här perioden i en bebis uppväxt är så häftig. Från en dag till en annan kan mycket ha förändrats, även om grundpersonligheten alltid finns där.
 
Dagen innan hennes 10-månadersdag ställde hon sig upp helt själv, utan stöd från något för första gången. Hon höll i en av sin äldsta storebrors tröjor som hon hittade på hans golv, efter en kort stund insåg hon själv att hon inte hade stöd från något och satte sig snabbt ner på rumpan. Man blir bara så full i skratt när något sådant händer och full av stolthet såklart.
 
 
Nu går hon utan större problem själv med sin lära-gå-vagn, tar sig fram ståendes runt låga möbler, klättrar gärna i trappen nerifrån hallen och upp på de nederta trappstegen, älskar att sitta i kundvagn och hoppa glatt upp och ner på rumpan.
 
Saga gillar att bläddra i böcker och visar starkt att hon tycker om bilder på katter, framförallt Hello Kitty.
 
Allra mest gillar hon att busa med Albin. Hon söker hela tiden hans uppmärksamhet och blir alldeles sprallig av lycka när han tar sig tid för henne.
 
 
 
 
Tiomånaderskontrollen:
 
♥ Vikt. 7 570 gr
♥ Längd 70 cm
 
Använder mestadels storlek 74 på henne nu, men det finns vissa plagg som går längre ner i storlekarna som fortfarande passar bra.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback