Bumbo!!

2012-06-12 22:30:00 Barnprylar
» Kommentarer(0) «


Wiiihooo, idag kom Sagas Bumbo som jag beställde förra veckan. Valde en färg som jag tycker passar både tjejer och killar, så att något annat barn kan ha nytta av den när Saga blir för stor för att sitta i den.

Redan första dagen är vi väldigt nöjda med den. Saga verkar sitta skönt i den och reagerade som att hon upptäckte en ny värld ;) Först tittade hon sig storögt omkring och sedan började hon skratta som bara den.

Bumbo är en stol (liknande en potta i utseendet) som passar bra för bebisar som kan hålla upp sitt huvud, men som ännu inte kan sitta helt själva utan stöd.

Alla våra barn är förkylda och det har märkts på lillan att hon har behövt mer sömn idag, men samtidigt har hon haft sin gladaste dag på länge. Massa goa leenden och härliga skratt har det blivit idag.


För övrigt sliter jag och N just nu denna vecka med att måla brädor som vi ska sätta upp på baksidan, där vi ska byta ut brädorna som är i dåligt skick. Igår oljade vi, idag har vi målat med grundfärg och imorgon ska det på två lager med den vita fina färgen som vi ska ha. Målet är att måla alla brädor på huset vita (nu är de grågröna). Får se när vi hinner med detta...

Min dröm är att hela huset, även teglet ska bli helt vitt! Teglet är gråvitt nu.




Trackback