Rysningar efter kapat kontokort

2010-06-30 18:00:50 Vardagsbabbel
» Kommentarer(2) «


Nu är det över 200 anmälningar inkomna till polisen här i stan angående kapade kontokort och uttagningar som någon okänd gjort i annat land under midsommarhelgen.

Tack vare bankens starka stöd och bra service fick min sambo sina pengar tillbaka redan igår. Vardagen har rullat på nästan som vanligt och vi har inte tänkt sådär jättemycket mer på det. Nu har dock polisen fått upp spår på att två terminaler i ett stort köpcenter här i stan har varit manipulerade under vissa datum i slutet av maj och i början av juni. Och vid precis en av de terminalerna var vi och handlade i just början av juni.

Usch. Sitter här med rysningar över kroppen och en klump i halsen. Allt det overkliga blev plötsligt mer påtagligt och verkligt.

Fy fan för dem som gjort detta. Runt 2 miljoner har de snott på detta sätt under denna kupp. Vilka är dessa människor, hur många är de, under hur lång tid har de planerat detta, varför förstöra för så många andra???? OCH VAD MER KAN DE HITTA PÅ?

Heja polisen och media som arbetar aktivt med att lösa detta brott!!!

Min goa älskling ska vara med på lokaltv ikväll angående detta. Han vägrade till att börja med när tv ringde upp honom. Han bad dem få någon annan att ställa upp men när de inte fick tag i någon annan kände han sig ändå villig att bli intervjuad.


Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Max 1,5 år

Jag har läst och hört på nyheterna att många drabbats. Skönt att ni får pengarna tillbaks men otäckt ändå. Känns ju liksom osäkert att handla med kort när sådant kan hända.



Vi ska till Halmstad. Vore jättekul att ses men vi är nog inte i närheten av Smögen. På fel sida av Göteborg =).



kram

2010-06-30 @ 21:42:14
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Anna

Sara: Synd men härligt med en Halmstadsresa :) ha det bäst så hörs vi!

2010-06-30 @ 23:14:48
URL: http://withlovefrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback