Måsbarnets nyårsafton

2010-01-02 19:40:07 Högtider
» Kommentarer(2) «




Förra årets nyårsafton var kul på alla sätt så det var svårt att tro på en lika bra nyår igen. Men jag tror vi lyckades! Det var ungefär samma gäng som förra året som samlades för middag hemma hos oss. Nykomlingar var Becca, Åke och Nova som satte extra guldkant på kvällen.

Vi inledde med kräftor och räkor med tilltugg. Jag var döorolig för att vi hade beställt för lite skaldjur men alla blev mätta och belåtna och jag tror de flesta hade en fylld tallrik med skal efteråt ;)

 

När småtrollen kände sig klara vid bordet busade de runt en stund och sedan bänkade jag dem framför Teletubbies. De satt där som de sötaste ungarna man kan tänka sig och myste framför tv:n. De var förresten snälla och goa hela kvällen lång. Inga tjuvnyp eller sura miner mellan varandra. De lekte bra ihop fram till halv elva då vi vuxna tyckte att det var dags för dem att sova. Albin ville ha med sig Nova under täcket i sin säng. Becca och Åke tyckte dock att det var bättre att åka hem till sitt trygga bo. Skämt och sido, Becca skulle upp och jobba tidigt nästa dag så det var därför de åkte. Trist för oss andra som gärna hade sett att de stannade och gjorde oss sällskap fram till årsskiftet.









Albin tar sig lite snacks och varvar ner i fadder Annas knä,
Nova är törstig efter alla tokiga hopp i bollhavet.

Lite senare på kvällen bjöd Anna på kladdkaka med After Eight-smak. Så in i helskotta gott. Klockan verkade sedan göra värsta hoppet mellan kvart över elva och tolv, för rätt som det var så var år 2010 här.



Vi hann NÄSTAN ut till tolvslaget. P tappade ut glassdrink i hallen precis när vi skulle masa oss ut, men ut kom vi i alla fall till slut. Ute i kylan korkade vi upp flaskorna med bubbel och skålade in det nya året. Johan bjöd på sprakande fyrverkeripjäser.




Finaste nyårsfotot! Jessie och Anna smilar mot Johans kamera.

 

Festen fortsatte i något lugnare tempo. När vi kom in i värmen dukade vi fram kex och ost. Favoritosten är PiripiriBrie Lime. Den är oslagbar.

Tack godingar för ännu en lyckad afton ♥


Vill ni se fler foton från vårt nyårsfirande och få en härlig sammanfattning? Läs då Jessies blogginlägg. Där har även jag fastnat på bild utomhus, och min snygga bonusson är också fotad.



Kommentarer
Postat av: Jennie

Ni verkar ha haft en väldigt mysig och lyckad nyårsafton - som vi :) Gott Nytt År! Kram

2010-01-03 @ 13:45:40
URL: http://melkersmamma.blogspot.com
Postat av: Jessie

Mysigt inlägg =) Har ni hunnit bli pigga efteråt? Vi funderade på om vi skulle försöka sikta in oss på leklandet nu på onsdag, har ni någonting bokat då? Annars så vore det trevligt om ni ville följa med. Undrar också om du skulle ha lust att melja över era bilder från nyår så kan ni få våra. Alltid roligt när olika tagit dem. Kram Jessie

2010-01-05 @ 00:54:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback