Dreams come true

2009-05-02 18:16:06 Resor
» Kommentarer(3) «


Har alltid drömt om att bo på ett hotell med poolområdet precis vid stranden. Plaska med barnen och älskling i poolen och strax därefter springa i den brännande sanden ner till det svalkande saltvattnet. Kunna köpa glass och andra förfriskningar i baren och ändå ha både havet och lägenheten i sikte. I augusti blir drömmen sann.


Visa stora bilder
Poolområdet vid hotellet vi ska bo på i augusti.

Tidigare har vi alltid valt lite enklare hotell, med promenadavstånd till stranden. Det har funkat jättebra och vi har aldrig varit missnöjda. Har prioriterat lågt pris och helt okej standard framför exklusivitet. Har valt hotell med få våningar eftersom de höga hotellen oftast inte är lika charmiga. Vår beställda resa i augusti blir dock till ett högt och stort hotell, vilket i sig inte lockar mig alls, men med perfekt läge precis vid stranden. Vi har inte ändrat vår prioritet gällande pris, utan hittade detta Bluestarhotell bland Fritidsresors erbjudanden för ett par månader sedan. Det blir alltså lyx till ett bra pris.

Känns som ett bra val nu när vi även har Albin. Siktar på att ta det lugnt vid poolområdet och på stranden de flesta dagarna så att vi har nära till hotellägenheten (barnmat och blöjor). Har redan varit på orten en gång tidigare, då P var 6 år, så den här gången kan vi ägna oss åt att bara "vara" och låta bli att göra några större utflykter.

Som tidigare gånger har vi valt att skippa förbeställda måltider (halvpension, helpension eller all inclusive) på hotellet eftersom vi gillar att traska till närmsta supermarket på morgonkvisten och sedan njuta av frukost på balkongen, äta något lätt till lunch och efter sol, bad och siesta, och kanske ett glas vin i lägenheten, ta en kvällspromenad till någon mysig taverna. Det är att njuta av livets goda för oss. Det är äkta lyx i mina ögon. Att hotellet är mer piffat än våra tidigare logival är ju bara bonus.

Snutte vet inget om resan än. Får se hur länge vi orkar suga på den goda karamellen, tanken är att det ska bli en födelsedagspresent som han får som överraskning några veckor innan hans födelsedag som är den 2 september. Han frågar ofta när vi ska resa till något varmt land igen så det är ju lite halvsvårt att hålla sig, men än så länge har jag kunnat hålla den uppfostrande minen i schakt och klarat av att svara något i stil med: "Vi har ju hela sommaren framför oss nu och det var ju bara ett år sedan vi var på Lanzarote, så det blir ingen resa det här året" utan att brista ut i skratt. Lägger gärna till: "Det är ingen idé att tjata".

Måsbarnet


Kommentarer
Postat av: carro

då får vi hoppas att P inte känner til din bloggadress :)ni kommer att få det tipptopp! så härligt att resa

2009-05-02 @ 18:41:38
URL: http://arrow.blogg.se/
Postat av: Måsbarnet

Hihi, ja det får vi hoppas! Han brukar inte få vara ute på internet för oss, men han ju varit med och sett när jag bloggar - dock inte detta inlägg ;)Ja det kommer bli så skönt hoppas jag!

2009-05-03 @ 10:49:14
Postat av: Jennie

Å så skoj! Vart är det ni ska? Kram

2009-05-03 @ 20:48:13
URL: http://melkersmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback