Laberofeber

2009-03-01 21:21:40 Vardagsbabbel
» Kommentarer(3) «




´Tillbax hemma. Har haft en trevlig helg i Stockholm tillsammans med älskling och några av hans arbetskamrater. Var så skönt att sova på hotell i natt. Mörkt och tyst och alldeles underbart.

 

Men innan läggdags hade vi en riktigt kul kväll på Hamburger Börs, där vi åt en trerätters middag och såg Joe Labero uppträda. Showen var över förväntan, helt galet bra.



 

Vi satt vid ett av borden längst fram vid scenen, så till en början var både jag och N livrädda för att vi skulle bli uppplockade på scenen. Och som vi misstänkte rörde sig Joe runt just vårt bord flera gånger under kvällen, men som tur var blev vi inte utvalda ; ) Det var otroligt häftigt att se hans tricks på så nära håll och tre av de som satt vid samma bord som oss blev involverade i showen. Eftersom det var folk vi kände så blev upplevelsen extra stor och vi kunde inte annat än häpna över hans skicklighet.



Efter showen köpte vi en trolleribox och en Joe Laberofilm till P. Det bästa av allt, vi fick presenterna signerade av Joe och jag fick komma honom ännu lite närmre. Hihi.

Snutte blev jätteglad för grejerna, så nu har vi alla en släng av Laberofeber!

Var så härligt att träffa barnen idag. P har ju varit hos sin mamma i en vecka och Albin var här hemma med mina föräldrar över helgen. Allt hade gått bra och snusse hade sovit bättre än när vi är hemma. Däremot hade han inte varit lika glad som han blev när vi kom hem. Och så sprallig som han blev när P kom hem har han inte varit på hela veckan. Det går inte att ta miste på vem som är hans stora favorit.

Sov gott

Kommentarer
Postat av: Anonym

Å va mysigt ni verkar ha haft det =) avundsjuk? jag? nej inte alls =)

2009-03-01 @ 21:57:09
Postat av: Sara

Jag som skrev kommentaren ovan =)

2009-03-01 @ 21:57:28
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: Emma

Gud så mysigt.=) O vilken tur att ni inte hamnade på scenen, =).. Man är alltid så nervös för sånt innan... Hiiihi. =)

2009-03-02 @ 11:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback