Ingen hit med annan säng

2009-03-11 07:43:55 Underbara barn
» Kommentarer(2) «


Vi testade att natta Albin i hans resesäng igår. Till en början gick det riktigt bra, han var på gott humör och gillade att bekanta sig med den nya sängen (läs: Krypa runt i den nya sängen). Kan säga att det blev en annan cirkus när han insåg att vi ville att han skulle sova i den.

Så nu har vi ytterligare en skrikkväll i bagaget.

Efter femminutersmetoden, som blev en smula kaotisk eftersom lilla hjärtat skrek tills han spydde, och några andra nattningsförsök somnade han bredvid oss i våran säng. Och där har han sovit som en ängel hela natten. Hmm.

Plötsligt känns en semester, med resesäng och allt annat nytt som hör där till, skrämmande avlägsen. (Tro inte ett enda ord av meningen här innan, jag är allt för resesugen för att stoppas av en liten skrikande bebis.)

Måsbarnet

Kommentarer
Postat av: Jennie

Men lilla Albin... Tänk att det är så otäckt att sova i en annan säng (annan än mammas och pappas). Planerar ni att resa eftersom ni testar resesängen, eller är det för att bryta nattningstrenden? Skam den som ger sig ;) Vi har nog tur som inte haft några direkta problem med nattningarna... Lycka till!! Kram Jennie

2009-03-11 @ 08:00:28
URL: http://melkersmamma.blogspot.com
Postat av: Måsbarnet

Jennie: Ja det är lite skumt det där, att han märkte så stor skillnad på resesängen och hans vanliga spjälsäng. I den vanliga spjälsängen brukar han sova riktigt bra.



Albin fick den fina resesängen i doppresent, så vi tänkte att det var på tiden att testa den. Tänkte även att det kan vara bättre med den, nu när Albin kan ställa sig upp i den vanliga sängen med hjälp av spjälorna.



Bara att försöka ikväll igen ;)



Kram!

2009-03-11 @ 08:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback