Semester i sikte

2009-06-21 19:52:32 Albin fyller månader & år
» Kommentarer(1) «


Idag har Snutte kommit tillbaka hem och Snusse som har sovit hos mina föräldrar har vi varit och hämtat alla tre. Idag är ju hans 11-månadersdag! Och just precis idag har han klappat i händerna för första gången =)

Nu är väggen och hälften av takbjälkarna på altanen färdigmålat. Har även målat en skärmvägg som står i trädgården mot ena grannen och nu ska jag fortsätta med trädetaljerna på utsidan av altanen. Känns så gött att vara igång!

Lite besviken på staketet som verkar vara i för dåligt skick för att det ska vara någon idé att fräscha upp det med ny färg... Måste kanske inse att det är dags att riva det och bygga nytt. Mer slit och större kostnader än beräknat...

Förutom trädgårdsfix är vår bil i stort behov av reparation, och det måste prioroteras den här veckan eftersom älsklings treveckorssemester startar till helgen. På lördag bär det av mot Norge och sedan mot Bohuslän så bilen är very important. Håller tummarna för att skrutten (som den nu mer heter) repar sig efter lite fix och trix. Min goa pappa har bytt olja på den idag och täckt över en rostfläck så idag är den något friskare än igår.

Som sagt... Semester om en vecka!! Mmm.

Måsbarnet

Kommentarer
Postat av: Sara

Å vi har semester om 1,5 vecka! Då ska Marcus vara hemma med oss i 5½ vecka =)



Ja Max är frisk nu. Lite snorig men febern varade bara en dag....som tur är! Marcus jobbar ju på förskola och drar hem alldeles för mycket bakterier till oss!

2009-06-21 @ 21:31:01
URL: http://sarasrum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback