Friska och skrikfria barn önskas (!)

2009-02-05 22:46:37 Vardagsbabbel
» Kommentarer(5) «


Nu har vi varit sjuka i nästan två veckor. Bläää. Och stackars P har haft hög feber idag också. Inte nog med det. Nu under kvällen spydde han. Som tur är så kan vi vara ganska säkra på att det inte är magsjukan, utan snarare en effekt av att han inte orkar hosta upp allt segt slem från luftrören. Fina snutte, hoppas du blir frisk imorn!

Vår andra stjärna, närmare bestämt Albin, är gnälligare och klängigare än han någonsin har varit. De där sköna dagarna, när man hade en bebis som aldrig grät och skrek och som kunde somna så snällt själv i sin spjälsäng, verkar tyvärr vara över. Nu har han jättesvårt för att somna och när han väl har somnat så vaknar han igen efter en kort stund.

Har ändå haft en bra dag. Hann ta en promenix i det finfina vädret och sedan kom sis (goaste Olivia) hit. Åt middag tillsammans och softade framför tv:n (medan snutte kräktes och snusse skrek).

Har även fixat med bloggdesignen som ni kanske ser. Idéerna bubblar för fullt i mitt huvud, men nu är jag alldeles för trött för att orka greja vidare.

Natti natti


Kommentarer
Postat av: Sara

Jättefin design!



Här börjar vi också bli sjuka men hoppas verkligen inte det är så långdraget som ert!! Krya på er!

2009-02-06 @ 00:17:31
URL: http://sarasrum.blogg.se/
Postat av: *Sofie *

Håller tummarna hårt för att fina familjen ska bli friska snart så att ni kan få en fin helg utan kräk;)!!

Fin din blogg blivit!

Kram

2009-02-06 @ 08:19:27
URL: http://frusofie.se
Postat av: Emma

Krya på er Godingar!.

2009-02-06 @ 11:24:32
Postat av: Dergham

Nice blogg

2009-02-06 @ 13:54:52
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: Jennie

Men stackare... usch... De har sina perioder. Det bara är så, men jag är övertygad om att det snart går över! De bara gör det och då glömmer man att det en gång varit jobbigt. Tills nästa gång hihi Man undrar dock ibland vart man hittar styrkan att orka med dagarna när de är som jobbigast. Jag brukar tänka på förlossningen och hur mycket man kämpade för att få ut detta älskade barn. Det hjälper! Annars tar jag en promenad ;) Ha det bra och ta hand om er! Kram, Jennie

2009-02-07 @ 23:03:57
URL: http://melkersmamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback